PREDBOŽIĆNI BEČ

Polasci: Garantirani polasci: 8.12. - RASPRODANO! i 15.12. - još 8 mjesta!; i 22.12.17.

1. DAN  

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati.

Mogućnost besplatnog povratnog transfera iz Pule s parkirališta KONZUM - bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ uz 05:30 sati, odnosno s tunela Učka u 05:45 sati

Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Austriju s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Beč u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Odlazak do centra grada s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje s gradom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN

Nakon doručka polazak autobusom na panoramsko-pješački razgled uz vođenje našeg pratitelja: Ringstrasse, Opera, Hofburg, Austrijski parlament, spomenik Mariji Tereziji, Belvedere, Votivkirche, Dunavski  toranj, Prater, Hundertwasserhaus.... Nakon panoramskog razgleda slijedi šetnja do katedrale Sv. Stjepana i Rathausa (gradske vijećnice) gdje se održava bogati i atraktivni Božićni sajam s jaslicama u prirodnoj veličini ili slobodno vrijeme za shopping i individualne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN  

Doručak. Naš izlet u Beču završit ćemo posjetom čuvenom dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca gdje možete posjetiti carske odaje koje svojim sjajem odaju način života jedne od najmoćnijih europskih dinastija i na svakom koraku pokazuju veze naše zemlje s bivšim gospodarom. Po završenom obilasku odaja ostaje nam nešto vremena za šetnju do impozantnog slavoluka Gloriette, za posjet kolekciji carskih kočija ili odmor u zelenilu botaničkog vrta. U rano popodne krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor stižemo u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

POLAZAK

HOTEL / KATEGORIJA

CIJENA KN.

8.12.17.

AUSTRIATREND HOTEL BOSEI 4*  

1190

15.12.17.

AUSTRIATREND HOTEL BOSEI 4*

1190

22.12.17.

AUSTRIATREND HOTEL BOSEI 4*

1190

22.12.17.

IBIS MESSE 3*

990

Popust za dijete do 12 godina u sobi s dvije odrasle osobe: 30% (hotel Bosei)

NAPOMENA: U hotelu Ibis Messe nisu moguće trokrevetne sobe

CIJENE PO OSOBI UKLJUČUJU: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotelu s 3* ili 4* u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 2 noćenja s doručkom, panoramsko-pješački razgled grada, posjet dvorcu Schönbrunn, organizacija putovanja i stručni pratitelj, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENE NE UKLJUČUJU: ulaznice za muzeje i ostale atrakcije; stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama. Ulaznica za dvorac Schönbrunn € 18,00 (NAPOMENA: cijene ulaznica su navedene informativno kao i redosljed razgleda koji zbog posebne regulacije prometa u Beču za vrijeme Adventa može biti podložan promjenama).

DOPLATE: doplata za jednokrevetnu sobu: 400,00 kn; Putno zdravstveno osiguranje 48,00 kn; Osiguranje otkaza putovanja: 108,00 kn.

MOGUĆNOST PLAĆANJA: JEDNOKRATNO GOTOVINOM UZ POPUST OD 5%. AMERICAN EXPRESS, DINERS, PBZ VISA I MAESTRO DO 12 OBROKA. ZABA MASTER, ZABA VISA I MAESTRO, PBZ MASTER KARTICAMA DO 6 OBROKA. OSTALIM KREDITNIM KARTICAMA JEDNOKRATNO.

DODATNA VRIJEDNOST OVOG PUTOVANJA: 1 NAGRADNI BOD

Odgovorni organizator: JADROTOURS d.o.o. Rijeka