MALDIVI

Polasci: 19.2-26.2.2022

Smještaj: Paradise Island Resort & Spa 5*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!

Smještaj u beach bungalovima na Maldivima
Polupansion u resortu Paradise Island 5*
Mogućnost odabira raznovrsnih izleta
Program
1. DAN
ZAGREB – DUBAI – MALDIVI
letovi s obrokom za vrijeme leta

Polijetanje zrakoplova iz Zračne luke Zagreb za Dubai u 14.30 sati na liniji FZ1794 (FlyDubai). Preporuka je da na prijavu za let dođete najmanje dva sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Dubai predviđen je u 23.05 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Maldive u 2 sata na liniji FZ1207 (FlyDubai). Noćni let s obrokom za vrijeme leta.

2. DAN
MALDIVI
večera, noćenje

Dolazak na Maldive predviđen je u 7.15 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku doček od strane predstavnika lokalnog agenta te potom organizirani transfer gliserom do Atola North Malé na kojem se nalazi vaš resort Paradise Island Resort & Spa 5*. Prijava i smještaj u hotel (superior beach bungalows). Ostatak dana predlažemo upoznavanje s resortom i atolom na kojem se nalazi. Večera u resortu. Noćenje

3.-6. DAN
MALDIVI (PARADISE ISLAND RESORT & SPA)
doručak, večera, noćenje

Dobrodošli na sunčane Maldive, otočnu državu i tropsku destinaciju za odmor iz snova i opuštanje na bijelim pješčanim plažama u srcu Indijskog oceana. Bogata kultura šaroliki je spoj indijskih i arapskih utjecaja što se odrazilo na odličnu tradicionalnu kuhinju, glazbu i umjetnost. Uz uživanje na ležaljkama ispod palmi možete isprobati mnoštvo aktivnosti koje nude Maldivi. Šarene koraljne grebene i lagune poput prizora iz filma moći ćete istražiti tijekom boravka. Predlažemo svakako da isprobate nešto od sljedećeg dok ste u resortu: snorkelling, ribolov uz izlazak ili zalazak sunca, krstarenje arhipelagom u potrazi za dupinima, panoramski let hidroavionom, itd. Boravak u resortu predviđen je ukupno na osnovu 6 noćenja u superior beach bungalovima uz uslugu polupansiona odnosno svakodnevno uključeni doručak i večeru.

7 DAN
MALDIVI – DUBAI
doručak, večera, noćni let s obrokom za vrijeme leta

Doručak. Bungalov na raspolaganju imate cijeli dan do večernjeg transfera u zračnu luku. Iskoristite zadnji dan na Maldivima za kupanje i sunčanje, uživanje u zadnjim zrakama tropskog sunca prije povratka kući. Večera u hotelu, a potom odjava iz hotela te organizirani transfer u zračnu luku Malé (Maldivi). Po dolasku prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dubai u 23.45 sati na liniji FZ1570 (FlyDubai). Noćni let s obrokom za vrijeme leta.

8. DAN
DUBAI - ZAGREB
let s obrokom za vrijeme leta

Dolazak u Dubai predviđen je u 3.15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb u 10 sati na liniji FZ1793 (FlyDubai). Dolazak u Zagreb u 13.30 sati.

CIJENA PO OSOBI 15.580 kn

Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Maldivi – Zagreb
 • pristojbe zračnih luka (u iznosu od 2.590 kn)
 • smještaj u - Superior Beach Bungalows na osnovi 6 noćenja s uslugom polupansiona u Paradise Island Resort & Spa 5*
 • transfer gliserom od zračne luke Malé (Maldivi) do resorta i obratno
 • asistenciju lokalnog agenta na Maldivima
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena ne uključuje

 • doplatu za jednokrevetnu sobu – na upit
 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • putna osiguranja

Fakultativni sadržaji i izleti

 • Snorkelling (10:00 h – 12:00 h): 43 USD
 • Sunset Fishing (18:00 h – 20:00 h): 50 USD
 • Sunrise Fishing (05:30 h – 08:30 h): 50 USD
 • Dolphin Sunset Cruise (17:00 – 18:00 h): 65 USD
 • Panoramski let hidroavionom (15 minuta): 163 USD
 • Submarine Trip (45 minuta ronjenja): 163 USD

 

Napomene i korisne informacije

COVID-19 NAPOMENA:
Potrebno je ispuniti 24 sata prije polaska on line obrazac od Health Protection Agency (HPA) za Covid-19 (OBRAZAC). Svi putnici na ulasku u zemlju moraju imati negativan test na Covid-19 ne stariji od 96 sati. Trenutna situacija je da državljani RH ne trebaju raditi test na Covid-19 za povratak u Hrvatsku, a u slučaju promjena obavijestiti ćemo putnike.
 
 
Važne napomene
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji na Maldivima te nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.
- Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
- Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr  
- Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora.
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti; agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o radnim vremenima lokaliteta koja se posjećuju.
- U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana. 
- Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska na Maldive
 
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20
 
KORISNE INFORMACIJE - MALDIVI
Službeno ime: Republika Maldivi
Glavni grad: Male
Jezik: maldivski dhivehi, engleski
Religija: sunitski muslimani
Vremenska razlika: +3 sata ljeti /+4 sata zimi
Novčana jedinica: maldivska rufija (MVR), 1 USD = oko 15,25 MVR
Kupovina: trgovine su otvorene od subote do četvrtka od 8:30 do 23 sata, a petkom od 13:30 do 23 sata. Popularni suveniri: školjke, lakirane drvene kutije i slamnate prostirke, nakit.
Odjeća i obuća: lagana pamučna odjeća i udobna obuća. Nudizam nije dozvoljen.
Napon struje: 230V/240V (potreban je adapter)
Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr
Viza: Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive je potrebna. Dobiva se besplatno prilikom dolaska na Maldive. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
Mobilne mreže: A1, T-Mobile i Telemach partneri
 
VAŽNO JE ZNATI...
Nudizam nije prihvatljiv što uključuje i sunčanje u toplesu. Također je neprihvatljivo hodati u kupaćem kostimu igdje osim na plaži. U ljetovalištima je situacija dosta liberalnija, ali nipošto nemojte nepokriveni ulaziti u restoran ili café bar pa makar bio uz vašu plažu. Ako idete u posjet glavnom gradu ili otocima naseljenim domaćim stanovništvom preporučljivo je nositi pristojnu i skromnu odjeću. I muškarci i žene trebali bi pokriti bedra i ramena. Svi hoteli i brodovi za krstarenja imaju u ponudi alkohol za svoje goste. Što se droge tiče, politika Maldiva je jedna od najstrožih, čak i kod korištenja lakih droga, a poduže zatvorske kazne su tu uobičajene.

P