GARDALAND

Polasci: JEDNODNEVNI IZLET 3.9.2022.

PROGRAM IZLETA:

RIJEKA/MATULJI – GARDALAND – RIJEKA/MATULJI

Polazak turističkim autobusom iz Rijeke - Trg bana Jelačića u 05:00 h, polazak iz Matulja u 05:20 h. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do zabavnog parka Gardaland.

Slobodno vrijeme za cjelodnevni boravak u omiljenom zabavnom parku za djecu i odrasle, uživajte u brojnim adrenalinskim atrakcijama koje park nudi: PLAVI TORNADO, vlakić MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje KUNG FU PANDA ACADEMY, PREZZEMOLO LAND, SALTOMATTOO – dječji slobodni pad, 4D kino i PEPA PIG LAND namijenjena za djecu… i NOVO U 2022. JUMANJI THE ADVENTURE. 

Po želji odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će vas odvesti na putovanje u magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… Razgled traje oko sat vremena.

NOVO LEGOLAND VODENI PARK - zajamčena zabava u vodenom parku LEGOLAND®, gdje možete zaroniti u milijune LEGO® kocki, u moru interaktivnih igara na vodi i vožnji, igrati se na vrlo šarenim toboganima i opustiti se u nevjerojatnim tematskim atrakcijama!

Vodeni park LEGOLAND® novi je vodeni park potpuno tematski dizajniran za obitelji s djecom. Djeci mlađoj od 12 godina nije dopušten ulazak u LEGOLAND® vodeni park osim u pratnji odrasle osobe.

Kako bi se osigurala sigurnost i užitak mališana, odrasli mogu ući u LEGOLAND® vodeni park samo ako su u pratnji jednog ili više djeteta mlađeg od 12 godina. Dopuštena su najviše 2 odrasla pratitelja po djetetu mlađem od 12 godina. Djeca od 12 do 17 godina ulaze u vodeni park bez pratnje.

Gardaland je otvoren do 23.00 h. Polazak iz Gardalanda u dogovoru sa pratiteljem. Dolazak u Matulje i Rijeku u kasnim noćnim satima.

Cijena po osobi: 280 kn

NAČIN PLAĆANJA: GOTOVINA

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, turističkog pratitelja, sve razglede prema programu, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena ne uključuje: Ulaznica za park Gardaland 32 EUR, djeca do 1 m visine BESPLATAN ULAZ; Mogućnost doplate za SEA LIFE AQUARIUM po osobi 5 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland; Mogućnost doplate za LEGOLAND WATER PARK po osobi do 15 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland

*prema stanju iz travanj 2022. godine – cijena može biti podložna promjenama

Rezervacija izleta je moguća isključivo uz uplatu predujma. Ukoliko se na izlet ne prijavi dovoljan broj putnika, putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja najkasnije 5 dana prije početka aranžmana. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Završne informacije šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

MT