PLITVIČKA JEZERA

Polasci: 24.4.2021.

PROGRAM IZLETA:

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 08:00 sati. Vožnja jadranskom obalom prema Senju te preko prijevoja Vratnik u smjeru Plitvičkih jezera gdje uz usputna zaustavljanja stižemo u prijepodnevnim satima. Posjet najvećem i najstarijem hrvatskom nacionalnom parku koji je UNESCO proglasio svjetskom prirodnom baštinom 1979. godine. Šumoviti planinski kraj u kojem se nalazi 16 imenovanih i mnoga manja jezera koja vodu dobivaju od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena kaskadama i slapovima predstavlja temeljnu osobitost parka i jedinstvenu univerzalnu vrijednost. Slobodno vrijeme za individualni razgled lokaliteta pri čemu su na raspolaganju različiti programi obilaska i uređene šetnice. Uživajte u bogatstvu flore i faune i svježem planinskom zraku uz pogled na Veliki slap, najveći slap u Hrvatskoj, predivna modroplava jezera, uske kanjone strmih padina, prostranstvo jezera Kozjak… Sastanak kod autobusa i polazak prema Rijeci gdje stižemo u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 140 kuna

CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja, organizaciju i pripremu izleta

CIJENA NE UKLJUČUJE:

ulaznicu za NP Plitvička jezera (obavezna doplata prilikom prijave):

  • odrasle osobe 75 kn
  • djeca 7-18 godina 30 kn
  • djeca do 7 godina GRATIS

fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno).

NAPOMENA:

  • Cijena ulaznice uključuje prijevoz elektrobrodom i panoramskim vlakom u okviru odabranog programa razgledavanja, osiguranje posjetitelja i porez na dodanu vrijednost.
  • Duga linija broda neće prometovati u travnju. Svi programi obilaska i dalje su aktivni, ali umjesto broda na dugoj liniji koristit će se staze uz jezero Kozjak
  • U slučaju odgađanja ili otkazivanja aranžmana zbog epidemioloških mjera putnici imaju pravo na povrat uplaćenog iznosa.

MOGUĆNOST PLAĆANJA: JEDNOKRATNO GOTOVINOM.

Odgovorni organizator: JADROTOURS d.o.o. Rijeka