MSC LIRICA - ISTOČNI MEDITERAN

Polasci: 26.10.-2.11.18.

 

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

26.10.

VENECIJA, ukrcaj na brod

-

18:00

27.11.

BARI, Italija

13:00

19:00

28.10.

PLOVIDBA

-

-

29.11.

MYKONOS, Grčka

09:00

22:00

30.10.

HERAKLION/KRETA, Grčka

08:00

   14:00

31.10.

KRF, Grčka

13:00

19:30

01.11.

DUBROVNIK, Hrvatska

07:00

13:30

02.11.

VENECIJA, iskrcaj s broda

08:30

-

 

 

 

Zašto krstarenje istočnim Mediteranom

 

• Atraktivan program na kojem ćete brodom MSC Lirica obići čak
3 grčka otoka – Mykonos, Kretu i„zeleni“ Krf

• Bari– gratis šetnja s pratiteljem užim centrom grada do bazilike sv. Nikole, katedrale sv. Sabina i ostataka normanske tvrđave Castello Svevo

• Zanimljivi sadržajina brodu i ugodna druženja
• Odlična cijena, pratitelj putovanja i odlično vođenje
• Jedinstveno i nezaboravno krstarenje

Vrste i kategorije kabina:

FIRST MINUTE

CIJENA do 15.06.2018.

(po osobi)

REDOVNA CIJENA od

15.06.2018.

 (po osobi)

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella, I1*

  3.110 kn

 3.870 kn

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Fantastica, I2*

 3.565 kn

 4.325 kn

Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella, O1*(mogućnost djelomično ograničenog pogleda)

 3.870 kn

 4.630 kn

Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica, O2*

 4.705 kn

 5.465 kn

Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica, B2*

 6.300  kn

 7.060 kn

Lučke pristojbe   

(obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)

 990 kn

 990 kn

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u kategoriji kabine bella:   1.665 kn (FM) /  2.425 kn (RC)

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u kategoriji kabine fantastica:  2.275 kn (FM) / 3.035 kn (RC)

Cijena za 3. i 4. ležaj  djeca 0-17 godina u kategoriji kabine bella/fantastica:krstare besplatno, plaćaju samo lučke pristojbe

Za 3-krevetne i 4-krevetne kabine doplata za 1. i 2. ležaj iznosi 305 kn po osobi 

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

Cijena aranžmana uključuje: krstarenje brodom MSC LIRICA; smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (slovenski i/ili hrvatski, ovisno o broju prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, napojnice*, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

Doplate na brodu:service charge/napojnice, naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

*Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 2-12 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporučuje i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Da li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.

*Kabine “DOŽIVLJAJ BELLA”

-  Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)

- Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa

- Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno

- Bogati kazališni program

- Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom

- Bogat program dnevnih aktivnosti

- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

*Kabine “DOŽIVLJAJ FANTASTICA”

Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.

- Prednost prilikom izbora termina večere

- Kabine na višim palubama i boljem položaju

- Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno

- Besplatan doručak u kabinu

- Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

- Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)

- Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja

- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

MSC LIRICA vam donosi osebujno iskustvo krstarenja, usredotočeno na eleganciju, udobnost i gostoprimstvo u duhu najboljih tradicija mediteranskog načina života. Prima 1984 putnika (na bazi dva putnika) i oko 732 člana posade. Duljina broda 274,90 m, širina 32 m. Ima 13 paluba, od toga ih je 9 na raspolaganju putnicima.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom  moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije. Na ovom krstarenje imat ćete priliku vidjeti dva talijanska grada, Veneciju i Brindisi. Svakako preporučamo boravak na palubi broda prilikom isplovljavanja i/ili uplovljavanja u Veneciju.

KRFje najsjeverniji grčki otok u Jonskom moru, koji je od obale Albanije odvojen tjesnacem širokim 3 km u najužem i 23 km u najširem dijelu. U usporedbi s ostalim dijelovima Grčke, zbog svoje bujne vegetacije otok je poznat i pod imenom „Zeleni otok“. Grčko ime Kerkira (Kerkyra) otok je dobio prema predanju o nimfi Kerkiri, koju je bog mora Posejdon donio na ovaj otok. Sam grad Krf je poznat po dvije tvrđave i starom gradu smještenom između njih. Achilleion, Careva vila, poznata po tome što je Elizabeta Austrijska (Sisi) rado boravila na Krfu u toj vili.

KRETA je najveći Grčki otok i peti najveći u Sredozemnom moru. Među turističkim atrakcijama na Kreti su arheološki nalazi kod Knossosa, Phaistosa, Gortysa i mnogih drugih mjesta, Venecijanski dvorac u Rethymnou, Samarijski klanac. Kreta je mjesto gdje se razvila Minojska civilizacija, jedna od najstarijih civilizacija u Europi. Heraklion ili Iraklion je najveći grad na otoku Kreti. To je četvrti grčki grad po veličini sa svojih 137. 711 stanovnika. Ostaci minojskog dvorca Knossos, se nalaze u neposrednoj blizini grada.

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, SVET KRIŽARJENJ., putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

SK