PREDBOŽIĆNI BEČ

Polasci: 21.12.-23.12.18. - RASPRODANO!

1. DAN  

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati.

Polazak 21.12. moguć je samo s Vrata Jadrana-sjever u 07:00 sati.

Mogućnost besplatnog povratnog transfera iz Pule s parkirališta KONZUM - bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ uz 05:30 sati, odnosno s tunela Učka u 05:45 sati

Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju (Postojna, Ljubljana, Maribor) i Austriju  s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Beč u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Odlazak gradskim prijevozom do centra grada s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje s gradom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN

Nakon doručka polazak autobusom na panoramsko-pješački razgled uz vođenje našeg pratitelja: Ringstrasse, Opera, Hofburg, Austrijski parlament, spomenik Mariji Tereziji, Belvedere, Votivkirche, Dunavski  toranj, Prater, Hundertwasserhaus.... Nakon panoramskog razgleda slijedi šetnja do katedrale Sv. Stjepana i Rathausa (gradske vijećnice) gdje se održava bogati i atraktivni Božićni sajam s jaslicama u prirodnoj veličini ili slobodno vrijeme za shopping i individualne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN  

Doručak. Naš izlet u Beču završit ćemo posjetom čuvenom dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca gdje možete posjetiti carske odaje koje svojim sjajem odaju način života jedne od najmoćnijih europskih dinastija i na svakom koraku pokazuju veze naše zemlje s bivšim gospodarom. Po završenom obilasku odaja ostaje nam nešto vremena za šetnju do impozantnog slavoluka Gloriette, za posjet kolekciji carskih kočija ili odmor u zelenilu botaničkog vrta. U rano popodne krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor stižemo u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

Polazak

Hotel

Cijena kuna

14.12.18.

BOSEI 4*

1200

21.12.18.

BELLEVUE 4*

1100

CIJENE PO OSOBI UKLJUČUJU: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotelu s 4* u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 2 noćenja s doručkom, panoramsko-pješački razgled grada, posjet dvorcu Schönbrunn, organizacija putovanja i stručni pratitelj, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENE NE UKLJUČUJU: ulaznice za muzeje i ostale atrakcije; stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama. Ulaznica za dvorac Schönbrunn €18 (NAPOMENA: cijene ulaznica su navedene informativno kao i redosljed razgleda koji zbog posebne regulacije prometa u Beču za vrijeme Adventa može biti podložan promjenama)

DOPLATE: doplata za jednokrevetnu sobu: 400,00 kn; Putno zdravstveno osiguranje 48,00 kn; Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem: 108,00 kn. 

MOGUĆNOST PLAĆANJA: JEDNOKRATNO GOTOVINOM UZ POPUST OD 5%. DINERS KARTICAMA DO 12 OBROKA. AMERICAN EXPRESS, PBZ VISA, PBZ MASTER I MAESTRO, ZABA MASTER, ZABA VISA I MAESTRO DO 6 OBROKA. OSTALIM KREDITNIM KARTICAMA JEDNOKRATNO.

DODATNA VRIJEDNOST OVOG PUTOVANJA: 1 NAGRADNI BOD

Odgovorni organizator: JADROTOURS d.o.o. Rijeka