PREDBOŽIĆNI BEČ - 3 DANA

Polasci: Polasci: 4.12.; 11.12. i 18.12.20.

1. DAN  

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati.

Mogućnost besplatnog  povratnog transfera iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, odnosno s tunela Učka u 05:45 sati.

Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju (Postojna, Ljubljana, Maribor) i Austriju s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Beč u popodnevnim satima. Smještaj u hotelu s 4* u Beču. Odlazak podzemnom željeznicom do centra grada s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje s gradom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN

Nakon doručka polazak autobusom na panoramsko-pješački razgled uz vođenje našeg pratitelja: Ringstrasse, Opera, Hofburg, Austrijski parlament, spomenik Mariji Tereziji, Belvedere, Votivkirche, Dunavski  toranj, Prater, Hundertwasserhaus.... Nakon panoramskog razgleda slijedi šetnja do katedrale Sv. Stjepana i Rathausa (gradske vijećnice) gdje se održava bogati i atraktivni Božićni sajam s jaslicama u prirodnoj veličini ili slobodno vrijeme za shopping i individualne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN  

Doručak. Naš izlet u Beču završit ćemo posjetom čuvenom dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca gdje možete posjetiti carske odaje koje svojim sjajem odaju način života jedne od najmoćnijih europskih dinastija i na svakom koraku pokazuju veze naše zemlje s bivšim gospodarom. Po završenom obilasku odaja ostaje nam nešto vremena za šetnju do impozantnog slavoluka Gloriette, za posjet kolekciji carskih kočija ili odmor u zelenilu botaničkog vrta. U rano popodne krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor stižemo u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

CIJENA: 1290 kuna 

Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

CIJENE PO OSOBI UKLJUČUJU: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotelu s 4* u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 2 noćenja s doručkom, panoramsko-pješački razgled grada, pripremu i organizaciju, voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENE NE UKLJUČUJU:Ulaznica za dvorac Schönbrunn (Grand Tour) - €22; (djeca 6-18 g.) – €13. ulaznice za muzeje i ostale atrakcije; stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama.  

DOPLATE: obvezna doplata za boravišnu pristojbu: € 2,00; doplata za jednokrevetnu sobu: 500,00 kn; Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem.

NAPOMENA: redosljed razgleda naveden je informativno zbog posebne regulacije prometa u Beču za vrijeme Adventa može biti podložan promjenama. Organizacija održavanja božićnih sajmova u nadležnosti je gradskih vlasti i mjesnih turističkih ureda. 

MOGUĆNOST PLAĆANJA: JEDNOKRATNO GOTOVINOM UZ POPUST OD 5% ili  ili VISA PREMIUM, DINERS, PBZ VISA, PBZ MAESTRO, ERSTE MAESTRO, ERSTE  MASTER, ERSTE VISA. SVIM OSTALIM KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA JEDNOKRATNO.

DODATNA VRIJEDNOST OVOG PUTOVANJA: 1 NAGRADNI BOD

Odgovorni organizator: JADROTOURS d.o.o. Rijeka