AZURNA OBALA NOVA GODINA

Polasci: 29.12.18.-1.1.2019.

1. dan: ZAGREB - NICA

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, turistički peroni 502-506 u 5:30 sati, mogućnost polaska iz Karlovca u 6:15 sati te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 8:00 sati (polazak iz Karlovca i s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana, točno mjesto ukrcaja u Karlovcu bit će u završnoj obavijesti prije putovanja). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem, panoramskom cestom iznad Ligurske rivijere preko Savone, Sanrema - “rivijere cvijeća” do francuske granice te dalje uz obalu Ligurskog mora. Dolazak u Nicu u večernjim satima. Smještaj u hotel i odlazak s voditeljem putovanja u upoznavanje s prekrasnom Nicom. Noćenje.

2. dan: NICA - EZE – MONACO i MONTE CARLO - NICA

Doručak. Razgled stare jezgre Nice pješice: tržnica cvijeća Cours Saléya - katedrala sv. Reparate - palača Lascaris - slavno šetalište Promenada Engleza - trg  Massena. Poslije šetnje starim gradom odlazak prema kneževini Monaco s usputnim stajanjem u mjestašcu Eze gdje ćemo posjetiti tvornicu parfema Fragonard uz prikaz izrade parfema i mogućnost kupovine. Po dolasku u kneževinu odlazak na stijenu gdje se smjestio Monaco i šetnja od Oceanografskog muzeja uz vrtove Alberta I. do katedrale sv. Nikole i Kneževe palače. Slobodno vrijeme na stijeni tijekom kojeg će sigurno mnogi biti zainteresirani posjetiti slavni muzej u kojem je Jacques Cousteau bio dugogodišnji ravnatelj, a potom se spuštamo i odlazimo u Monte Carlo (slavni trg s kockarnicom i hotelima uz mogućnost okušavanja sreće u kockarnici!). Slobodno vrijeme za uživanje u ozračju luksuza Monte Carla. U poslijepodnevnim satima putovanje prema Nici po glasovitoj cesti Moyenne Corniche. Noćenje.

3. dan: NICA - ST. PAUL DE VENCE – CANNES - NICA

Doručak. Jutarnji izlet u jedno od najljepših sela u Francuskoj, umjetničku koloniju Saint-Paul-de-Vence. Nazivaju ga i najljepšim selom Provanse, mjesto inspiracije brojnih slikara i književnika, desetljećima meka i utočište slavnih francuskih umjetnika; mnogi su tu imali svoje ljetne adrese, a neki su se tu i vjenčali: primjerice slavni Yves Montand i Simone Signoret. Šetnja glavnom ulicom utvrđenog mjesta s brojnim umjetničkim galerijama do fontane, crkve i groblja na kojem je sahranjen slavni slikar i stanovnik mjesta, Mark Chagall. Kraće slobodno vrijeme za uživanje u dražesnom St. Paulu i pogledu na predivan krajolik oko njega. Potom ćemo se uputiti do nedalekog Cannesa, mondenog filmskog grada. Šetnja do Festivalske palače odnosno do staroga grada. Slobodno vrijeme za ručak. Povratak u Nicu u poslijepodnevnim satima. Priprema za doček Nove godine na ulicama Nice ili na poznatom šetalištu Promenade des Anglais (organizacija i moguće održavanje dočeka Nove godine na ulicama i trgovima u isključivoj je nadležnosti mjesnih turističkih ureda). Noćenje.

4. dan: NICA - MENTON - ZAGREB

SRETNA NOVA GODINA!

Doručak. Odlazak iz Nice. Vožnja do ljetovališta Menton uz samu talijansku granicu, nekadašnjeg prebivališta poznatih umjetnika i jednog od najljepših mjesta rivijere s dugom plažom i promenadom uz more. Kratki obilazak uključuje šetnju „promenadom sunca“ uz gradsku vijećnicu, tipičnu provansalsku tržnicu do crkve sv. Mihovila u starome gradu. Slobodno vrijeme za kavu i kupovinu. Menton je poznat po velikim parkovima i nasadima limuna i naranči, u njemu možete kupiti liker od najpoznatijih mentonskih limuna, sapune i toaletne vodice s mirisom limuna, šarene provansalske stolnjake, mirisne jastučiće s lavandom ili možete pojesti sladoled u nekoj od najboljih slastičarnica Azurne obale. Odlazak iz Mentona u kasnim jutarnjim satima. Povratak kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku/Karlovac/Zagreb u noćnim satima.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: FM 1.890 kn /2.090 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.040 kn

Cijena za djecu od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju: FM 1.790 kn /1.990 kn

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Nici u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 3 noćenja s doručkom, sve razglede i izlete prema programu, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, putno zdravstveno osiguranje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

NAPOMENA:

Polazak iz Karlovca, bez obzira na broj prijavljenih putnika, moguć je samo u slučaju prijavljenih putnika iz Rijeke!

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

A