CRNA GORA I DUBROVNIK

Polasci: 5.10.-8.10.19. - garantirani polazak!

Vrijednost više: uključene ulaznice, lokalni vodiči, degustacija vina, degustacija pršuta, 3 večere u restoranu u gradu, ručak na Skadarskom jezeru...                                              

1. dan, subota  5.10.2019: PULA  – PAZIN - NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA  - KOTOR -  BUDVA

Polazak iz Pule u 00,30h (u noći petak na subotu), iz Pazina (Etradex) u 1:15h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 2:00h. Noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u NEUM (BiH). Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Dolazak u PERAST, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora.  Slijedi ukrcaj na brodić i kratka vožnja do otoka Gospa od Škrpjela, posjet crkvi i muzeju. Povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u obiteljski hotel 3*, koji je udaljen 10 minuta pješke od starog djela grada Budve. Osvježenje i zajednička šetnja do starog grada Budve. Slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. dan, nedjelja 6.10.2019  VINSKI PODRUM ŠIPČANIK - SKADARSKO JEZERO

Doručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak na izlet. Ugodna vožnja uz more uz panoramu zanimljivih mjesta uz obalu. Zaustavljanje kod Svetog Stefana -  srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezadma, pretvoren je u elitni grad – hotel. Nastavak prema najvećem vinogradu u Europi (kao cjelina) i do vinskog podruma "Šipčanik". Razgled vinskog podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, Vožnja do Skadarskog jezera. Dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru. Organizirani ručak u agroturizmu na Skadarskom jezeru.

Povratak prema Budvi.  Slobodno popodne do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu u gradu. Noćenje.

3. dan, ponedjeljak 7.10.2019  BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN - NJEGUŠI

Doručak. Kraća šetnja do autobusa te odlazak na prema CETINJU. Po dolasku u Cetinje slijedi obilazak  Dvora kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore. U slobodno vrijeme preporučujemo razgled Njegoševog dvora – Biljarda; Cetinjskog manastira; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš; Vladin dom; Plavi dvorac – rezidencija predsjednika Crne Gore; Zetski dom – Cetinjsko kazalište (sve se nalazi u krugu oko dvora Kralja Nikole. Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Uspon od 462 stepenice do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nastavak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Razgled Budve u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Noćenje.

4. dan, utorak 8.10.2019 BUDVA - DUBROVNIK - PULA

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup..... Slobodno vrijeme. U slobodno vrijeme, preporučujemo vam posjet gradskim zidinama ili vožnja žičarom na Srđ. U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u večernjim satima. 

Cijena po osobi: 1.950,00 kn

First minute cijena do 15.7.2019: 1.800,00 kn

Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20%

U cijenu je uključeno:  prijevoz udobnim turističkim autobusom; pratitelj putovanja; licencirani lokalni vodiči u Crnoj Gori; lokalni vodič za razgled Dubrovnika; 3 noćenja s doručkom u obiteljskom hotelu 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim (tuš/WC, TVSAT)); 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi; vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej; paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero+ vožnja brodom po jezeru + organizirani ručak; degustacija pršuta u selu Njeguši, posjet i degustacija vina u vinskom podrumu Šipčanik; ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju; trajekt na relaciji Lepetani - Kamenari; turističke takse, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv.

U cijenu nije uključeno:  piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn

Doplate na licu mjesta:  ulaznica za NP Lovćen + Mauzolej: 5€

Informativne cijene ulaznica: Dubrovačke zidine cca 200,00kn

Napomena:

  • cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
  • za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
  • Valuta plaćanja u Crnoj Gori: Euro
  • svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.,
  • Polica jamčevine uplaćena u Croatia osiguranju!

MOGUĆNOST PLAĆANJA: GOTOVINOM, SVIM KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA JEDNOKRATNO I AMERICAN EXPRESS, DINERS, PBZ VISA I PBZ MAESTRO, ERSTE MAESTRO, ERSTE VISA I ERSTE MASTER DO 6 OBROKA. ZABA MASTER DO 3 OBROKA

Opći uvjeti organizatora

C