CRNA GORA I DUBROVNIK

Polasci: Polasci: 6.10. i 29.10.22.

Vrijednost više: All inclusive program: smještaj u centru Budve, uključene ulaznice, lokalni vodiči, degustacija vina, degustacija pršuta i sira, 3 večere u restoranu u samom centru grada, vožnja brodom po Skadarskom jezeru uz riblji ručak...                                              

1. dan: PULA  – PAZIN - NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA  - KOTOR -  BUDVA

Polazak iz Pule u pola noći 00,00h, iz Pazina (Etradex) u 00:45h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 1:30h. Noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u NEUM (BiH). Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Dolazak u PERAST, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora.  Slijedi ukrcaj na brodić i kratka vožnja do otoka Gospa od Škrpjela, posjet crkvi i muzeju. Povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u hotelu 3/4*, u Budvi. Osvježenje i odmor te zajednički odlazak na večeru koja je organizirana u lokalnom restoranu u centru grada. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. dan  VINSKI PODRUM ŠIPČANIK - SKADARSKO JEZERO

Doručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak na izlet. Ugodna vožnja uz more uz panoramu zanimljivih mjesta uz obalu. Zaustavljanje kod Svetog Stefana -  srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezdama, pretvoren je u elitni grad – hotel. Nastavak prema najvećem vinogradu u Europi (kao cjelina) i do vinskog podruma "Šipčanik". Razgled vinskog podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, vožnja do Skadarskog jezera. Dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru. Organizirani riblji ručak u agroturizmu na Skadarskom jezeru. Povratak u Budvu. Odlazak u organizirani razgled Budve. Slobodno vrijeme do večere.  Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru gradu. Noćenje.

3. dan  BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN - NJEGUŠI

Doručak. Odlazak autobusom prema CETINJU. Po dolasku u Cetinje slijedi obilazak Dvora kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore. U slobodno vrijeme preporučujemo razgled Njegoševog dvora – Biljarda; Cetinjskog manastira; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš... Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Uspon od 461 stepenica do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nakon Lovćenja, odlazak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Slobodno popodne za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Noćenje.

 

4. dan  BUDVA - DUBROVNIK - PULA

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Slobodno vrijeme u Dubrovniku za samostalno istraživanje grada. Preporučujemo vam šetnju Stradunom, posjet gradskim zidinama, vožnja žičarom na Srđ... U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u kasnijim noćnim satima.

Polazak: 6.-9.10.2022:

Cijena po osobi: 2.550,00 kn

**** 

Polazak: 29.10. - 1.11.2022:

Cijena po osobi: 2.390,00 kn

First minute do 1.9.2022: 2.280,00 kn 

Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20%

 

U cijenu je uključeno: 

- prijevoz udobnim turističkim autobusom

- voditelj putovanja

- licencirani lokalni vodič u Crnoj Gori

- 3 noćenja s doručkom u  3/4* u centru grada u dvokrevetnim i trokrevetnim (tuš/WC, TVSAT)

- 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi

- Perast: vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej

- paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero + vožnja brodom po jezeru + organizirani riblji ručak na otvorenom

- degustacija pršuta u selu Njeguši

- posjet i degustacija vina u vinskom podrumu Šipčanik

- ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju

- trajekt na relaciji Lepetani – Kamenari

-  turističke takse, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv.

 

U cijenu nije uključeno: 

piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje! 

Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn

Doplate na licu mjesta:  ulaznica za NP Lovćen + Mauzolej: 6€

 

PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu putnog osiguranja i policu osiguranja od otkaza putovanja

Napomena:

  • cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
  • Valuta plaćanja u Crnoj Gori: Euro
  • prijave za izlet moguće su najkasnije do 15  dana prije polaska na izlet.
  • raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.
  • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
  • predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta
  • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su  suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.
  • polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.
  • datum izrade programa: 12.4.2022.
  • odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.                                                                                        

Opći uvjeti organizatora

C