KARNEVAL U VENECIJI

Polasci: Jednodnevni izleti s polascima: 23.2. i 2.3.2019.

JEDNODNEVNI AUTOBUSNI IZLET:

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati.

Mogućnost besplatnog transfera iz Pule s parkirališta KONZUM - bivši MERCATOR u 04:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ uz 04:30 sati, odnosno s tunela Učka u 04:45 sati

Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju s jednim usputnim zaustavljanjem. Dolazak na Punta Sabbioni te ukrcaj na brodić kojime odlazimo do Venecije. Slobodno vrijeme za posjet trgu Sv. Marka - Duždevoj palači - ulici Mercerie s brojnim trgovinama – nekom od zanimljivih venecijanskih muzeja – kupovinu - ili uživanje u karnevalskom ugođaju, vrevi na gradskim ulicama i trgovima, romantičnu vožnju gondolom. Povratak brodićem iz Venecije prema Punta Sabbioni. Nastavak vožnje našim autobusom. Dolazak u Rijeku  i Pulu u kasnim večernjim satima.

CIJENA: 200 kuna

Cijena za djecu do 12 godina: 150 kuna

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: Prijevoz turističkim autobusom, voditelja putovanja, uslugu organizacije i pripreme izleta.

CIJENA NE UKLJUČUJE: Stručno vođenje po Veneciji, prijevoz brodićem od Punta Sabbioni do Venecije i natrag 12 € za odrasle i 10€ za djecu do 12 godina (cijena je navedena informativno i može biti podložna promjenama);  ulaznice za muzeje i druge znamenitosti. Putno zdravstveno osiguranje 35,00 kn. Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem 95,00 kn.

NAPOMENA: cijena je navedena za gotovinsko plaćanje. Otkaz rezervacije do 7 dana prije polaska naplaćuje se minimalno 100,00 kuna po osobi, a za otkaz unutar 7 dana prije polaska naplaćuje se puna cijena izleta. Ostali uvjeti prema važećim općim uvjetima turističkog aranžmana.

Odgovorni organizator: JADROTOURS d.o.o. Rijeka