PELJEŠAC, KORČULA I DOLINA NERETVE

Polasci: 27.5.-30.5.22. - RASPRODANO!!!

1. DAN  PULA/PAZIN/RIJEKA–KANJON CETINE–OMIŠ–OREBIĆ

Polazak autobusom iz Pule u 4,00h, iz Pazina u 4,40h. Mogućnost ukrcaja na Tunelu Učka i u Rijeci (Vrata Jadrana JUG). Ugodna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije uz zaustavljanja po potrebi. Vožnja autobusom do Radmanovih mlinica. Organizirani tradicionalni ručak u agroturizmu. Nakon ručka, slijedi plovidba brodom kroz kanjon Cetine do Omiša. Po dolasku u Omiš slijedi kraće slobodno vrijeme te nastavak autobusom prema Dubrovačko-Neretvanskoj županiji. Prelazak preko BiH granice, Neuma te vožnja do Orebića.  Smještaj u Aminess Bellevue resortu 4* u Orebiću. Hotelska večera s uključenim pićem. Noćenje.

2. DAN   OREBIĆ – KORČULA – VELA LUKA – OREBIĆ                                         

Doručak. Ukrcaj na trajekt te kratka 15-minutna plovidba prema Korčuli. Panoramska vožnja otokom do Vela Luke. Vela Luka je mjesto nadarenih umjetnika i glazbenika, mjesto tradicije te vrijednih i svestranih ljudi. Razgled Vele Luke i slobodno vrijeme za kavu. Nakon razgleda Vele Luke, posjet lokalnoj vinariji i organizirana degustacija vina. Nakon degustacije, vožnja do grada Korčule.

Razgled grada Korčule: trg s vijećnicom i gradska vrata, katedrala Sv. Marka, palača Gabrielis, kula Marka Pola... Slobodno popodne za ručak, šetnju, uživanje u Korčuli...

Povratak našim autobusom prema trajektu. Povratak u Orebić. Slobodno vrijeme do večere. Hotelska večera s uključenim pićem. Noćenje.

3. DAN  OREBIĆ – STON – DOLINA NERETVE- GRADAC       

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do Stona, srednjovjekovnog malog gradića s najdužim kamenim zidom u Europi (5,5km), uskih tihih ulica,starih otmjenih kuća... Njegova nekadašnja vrijednost kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svijetu,solane koja je ostala vrijedna tradiciji i prirodnom načinu proizvodnje soli koji se nije mijenjao još od antičkih vremena.Nakon razgleda solane, kraće slobodno vrijeme za šetnju Stonom i kavu.

Nastavak vožnje prema Metkoviću. Ukrcaj na neretvanske lađe i opuštajuća plovidba. Organizirani kasniji ručak s muzikom. Nastavak vožnje kroz Ploče do mjesta Gradac. Smještaj u hotel 3*. Noćenje.

4. DAN  GRADAC – MAKARSKA – BIOKOVO – PULA                                         

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do Makarske. Ukrcaj u minibuseve koji voze do „nebeske šetnice“. Uživanje u panorami sa Biokova. Povratak u Makarsku. Slobodno vrijeme za šetnju uz more i za ručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje te polazak prema Istri. Dolazak u Pulu u večernjim satima.

Napomena: u slučaju lošeg vremena i ne mogućnosti odlaska na Biokovo, organizirati će se razgled Splita i ručak.

Cijena po osobi: 2.380,00 kn

Popust za dijete do 12 god. (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%

U cijenu je uključeno:

* prijevoz udobnim turističkim autobusom;

* smještaj u hotelu 4* Orebić u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s tušem, na bazi 2 polupansiona (piće uključeno);

* smještaj u hotelu 3* u Gradacu u dvokrevetnim sobama s tušem, na bazi 1 noćenja s doručkom;

* plovidba turističkim brodom kroz kanjon Cetine;

* tradicionalni ručak u Radmanovim mlinicima;

* trajekt na relaciji Orebić – Dominče (O.Korčula) – Orebić;

* Organizirana degustacija vina na Korčuli;

* plovidba brodom po Neretvi, ručak;

* lokalni vodič za razgled Korčule;

* ulaznica za Biokovo Skywalk + transfer

* licencirani voditelj putovanja, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv.

U cijenu nije uključeno: sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Doplate: jednokrevetna soba: 260,00 kn

Napomena:

  • cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
  • za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica radi prelaska granice sa BiH te radi prijave u hotel.
  • raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.
  • sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
  • s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.
  • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
  • predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta
  • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su  suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.
  • polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

Opći uvjeti organizatora

C