SARAJEVO NOVA GODINA

Polasci: 30.12.19.-2.1.2020. - garantirani polazak!

1. DAN30.12.19.           

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati.

Mogućnost besplatnog povratnog transfera iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, odnosno s tunela Učka u 05:45 sati

Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba, Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel s 3*. Slobodno vrijeme za odmor ili odlazak na prvo upoznavanje s gradom i njegovom bogatom gastronomskom ponudom. Povratak u hotel. Noćenje. 

2. DAN 31.12.19.           

Nakon doručka odlazimo na pješački razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala,Titova ulica s vječnom vatrom… Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Povratak u hotel i pripreme za najluđu noć u godini. Doček Nove godine na otvorenom ili u nekom od mnogobrojnih restorana i klubova s gostima iz cijelog svijeta. Noćenje.

3. DAN1.1.2020. - SRETNA NOVA GODINA!  

Nakon doručka odlazimo na cjelodnevni fakultativni izlet u MOSTAR gdje je uz pratnju stručnog lokalnog vodiča predviđen pješački razgled starog grada: STARI MOST, ĆEJVAN-ĆEHAJINA DŽAMIJA, STARI BAZAR, KUJUNDŽILUK, KARAĐOZ-BEGOVA DŽAMIJA, STARA KATOLIČKA CRKVA…, nakon razgleda slobodno vrijeme za fakultativni ručak ili shopping u gradu prepunog restorana s nacionalnim specijalitetima te malih dućana sa lokalnim suvenirima. Povratak u Sarajevo u popodnevnim satima. Navečer preporučujemo odlazak u centar grada i uživanje u dodatnim programima prigodom Nove godine. Noćenje.

4. DAN – 2.1.20.  

Nakon kasnijeg doručka polazak za Hrvatsku. Dolazak u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

CIJENA: 1090 kuna

Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u hotelu s 3* na bazi 3 noćenja s doručkom, razgled Sarajeva uz pratnju stručnog lokalnog vodiča, usluge voditelja putovanja, jamčevinu turističkog  paket aranžmana, pripremu i organizaciju putovanja. Minimalni broj putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE: stručna vođenja u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti. Informativne cijene ulaznica: Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 10 KM, Zemaljski muzej 8 KM., Trebevićka žičara 20 KM

DOPLATE: Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €5 po osobi. Fakultativni cjelodnevni izlet u Mostar €20; Doplata za jednokrevetnu sobu 400,00 kn. Putno zdravstveno osiguranje 64,00 kn; Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem 124,00 kn. Sjedala u prvom redu (brojevi 1, 2, 3 i 4) uz nadoplatu od 100,00 kn po osobi

NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redoslijed razgleda koji mogu biti podložni promjenama zbog vremenskih okolnosti.

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

MOGUĆNOST PLAĆANJA: JEDNOKRATNO GOTOVINOM UZ POPUST OD 5% ili AMERICAN EXPRESS, DINERS, PBZ VISA, PBZ MAESTRO, ERSTE MAESTRO, ERSTE  MASTER, ERSTE VISA DO 6 OBROKA, ZABA – MASTER, MAESTRO I VISA DO 3 OBROKA. SVIM OSTALIM KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA JEDNOKRATNO.

DODATNA VRIJEDNOST OVOG PUTOVANJA: 1 NAGRADNI BOD

Odgovorni organizator: JADROTOURS d.o.o. Rijeka