SARAJEVO NOVA GODINA

Polasci: 30.12.20.-1.1.2021.

1. DAN30.12.20.           

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati.

Mogućnost besplatnog  povratnog transfera iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, odnosno s tunela Učka u 05:45 sati.

Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba, Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u odabranom hotelu. Slobodno vrijeme za odmor ili odlazak na prvo upoznavanje s gradom i njegovom bogatom gastronomskom ponudom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN31.12.20.           

Nakon doručka odlazimo na pješački razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala,Titova ulica s vječnom vatrom… Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Povratak u hotel i pripreme za najluđu noć u godini. Doček Nove godine na otvorenom ili u nekom od mnogobrojnih restorana i klubova s gostima iz cijelog svijeta. Noćenje.

3. DAN1.1.2021. SRETNA NOVA GODINA!  

Doručak. Polazak za Hrvatsku u kasnijim prijepodnevnim satima. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.

HOTEL 4* - FIRST MINUTE CIJENA DO 15.11.: 890 kuna

(REDOVNA CIJENA: 990 kuna)

HOTEL 3* (centar grada) – FIRST MINUTE DO 15.11.: 1090 kuna

(REDOVNA CIJENA: 1190 kuna)

Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u odabranom hotelu s 3 ili 4* na bazi 2 noćenja s doručkom, razgled Sarajeva uz pratnju stručnog lokalnog vodiča, usluge voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana, pripremu i organizaciju putovanja. Jednokrevetne sobe su ograničene. Minimalni broj putnika: 40 

CIJENA NE UKLJUČUJE: stručna vođenja u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti. Informativne cijene ulaznica: Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 10 KM, Zemaljski muzej 8 KM., Trebevićka žičara 20 KM

DOPLATE: Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €3 po osobi. Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.

NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja i ulaznica navedene su informativno kao i redoslijed razgleda koji mogu biti podložni promjenama.

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

MOGUĆNOST PLAĆANJA: JEDNOKRATNO GOTOVINOM UZ POPUST OD 5% ILI ili VISA PREMIUM, DINERS, PBZ VISA, PBZ MAESTRO, ERSTE MAESTRO, ERSTE  MASTER, ERSTE VISA, DO 6 OBROKA. SVIM OSTALIM KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA JEDNOKRATNO.

DODATNA VRIJEDNOST OVOG PUTOVANJA: 1 NAGRADNI BOD

Odgovorni organizator: JADROTOURS d.o.o. Rijeka