Jadrotours

BUDIMPEŠTA

Polasci: 1.11.-3.11.24. - RASPRODANO! i 16.11.-18.11.24. - GARANTIRANI POLAZAK!

1. DAN 

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07.00 sati.

Mogućnost besplatnog  povratnog transfera iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, s Okreti (benzinska postaja Shell) u 05:15 sati te iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, a za putnike iz Zagreba moguć je ukrcaj u Buzinu kod shopping centra SUPERNOVA.

Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Čakovca i graničnog prijelaza Goričan. Vožnja kroz Mađarsku prema Budimpešti s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i fakultativan odlazak javnim prijevozom na upoznavanje grada s našim turističkim pratiteljem. Noćenje.

2. DAN 

Nakon doručka odlazimo na autobusno/pješački razgled grada tijekom kojeg ćemo vidjeti najpoznatije budimpeštanske znamenitosti: Trg heroja, Andrassy aveniju ispunjenu neo-renesansnim vilama i kućama, zgradu Mađarske nacionalne opere, baziliku sv. Stjepana, neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, poznate dunavske mostove, Budimski dvorac, gradsku uspinjaču, crkvu Matije Korvina, slastičarnicu Ruzwurm, jednu od najstarijih u gradu, Ribarsku utvrdu… U popodnevnim satima organiziramo fakultativnu brodsku vožnju u trajanju od sat vremena. Slobodno poslijepodne. Preporučamo šetnju glavnom pješačkom zonom Budimpešte, Vaci ulicom. Navečer organiziramo fakultativni odlazak na večeru u tipičnom mađarskom restoranu – Čardi s ciganskom glazbom i folklorom. Noćenje.

3. DAN 

Nakon doručka odlazimo do Trga heroja gdje se nalaze gradski park, Vajdahunyad dvorac, Szecenyi kupke i zoološki vrt koji se prostire na preko 15 hektara površine gdje su životinje useljene u prava secesionistička remek djela. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. U rano popodne napuštamo Budimpeštu i odlazimo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. U Rijeku i Istru stižemo u večernjim satima.

REDOVNA CIJENA: 220€

Popust za dijete do 12 godina u sobi s dvije odrasle osobe: 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 2 noćenja s doručkom u hotelu s 3/4*, panoramski razgled Budimpešte autobusom, usluge voditelja putovanja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih: 40 putnika

CIJENA NE UKLJUČUJE: stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično;vožnja brodom po Dunavu 17€; večera u čardi s pićem i folklornim programom 40€ (plaćanje na licu mjesta u eurima). 

NAPOMENA: redoslijed razgleda kao i cijene fakultativnih sadržaja mogu biti podložni promjenama.

DOPLATE: obvezna doplata na licu mjesta za boravišnu pristojbu 2€ (po osobi/noć); doplata za jednokrevetnu sobu 90€; Putno zdravstveno osiguranje. Osiguranje otkaza putovanja.  Doplata za sjedalo u prvom i drugom redu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8: 15€

Dobro je znati: U Mađarskoj vrijedi nacionalna valuta Forinta. Forinte možete nabaviti i u našim bankama.

MOGUĆNOST PLAĆANJA: JEDNOKRATNO GOTOVINOM ILI NETBANKINGOM UZ POPUST OD 5%. VISA PREMIUM, DINERS, PBZ VISA, ERSTE  MASTER, ERSTE VISA DO 6 OBROKA (uz naplatu 5% manipulativnih troškova). SVIM OSTALIM KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA JEDNOKRATNO

DODATNA VRIJEDNOST OVOG PUTOVANJA: 1 NAGRADNI BOD

Odgovorni organizator: JADROTOURS d.o.o. Rijeka