O nama

Poštovani ljubitelji putovanja,

Prošlo je već punih 31 godinu, točnije od 8.10.1990. kada smo započeli naše «putovanje» u sve krajeve svijeta zajedno s Vama, našim vjernim korisnicima. Naša posebnost od prvoga dana bila je organizacija autobusnih aranžmana diljem Europe, a sva mjesta koja smo do sada posjetili još uvijek čekaju na sve Vas koji tek započinjete svoja istraživanja novih i drukčijih iskustava.

Nakon toliko vremena provedenog zajedno svjesni smo da moramo stalno obogaćivati našu ponudu, ali i stalno poboljšavati kvalitetu naših usluga. U tome ćete nam svakako i Vi pomoći Vašim nesebičnim prijedlozima i sugestijama na čemu Vam se od srca zahvaljujemo.

Naš ekskluzivni prijevoznik renomirana je tvrtka FILS d.o.o. iz Pule i prijevoz naših aranžmana obavljamo njihovim visokokvalitetnim turističkim autobusima kojima upravljaju vrhunski profesionalci.

Potražite nas na našoj novoj lokaciji u ulici Frana Kurelca 4 (nasuprot Riječke gimnazije). Veselimo se Vašem dolasku i nadamo se da će Vam naša agencija biti jednako ugodna i lako dostupna i na novoj lokaciji!

Vaš Jadrotours Team!